Online Πληρωμή συνεδρίας

Καλώς ήρθατε! Το ιατρείο θα λειτουργεί κανονικά κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό. Για να δικαιολογήσετε τη μετακίνησή σας θα πρέπει να στείλετε με το κινητό σας τηλέφωνο στο 13033 το εξής γραπτό μήνυμα: 1 [κενό] Όνομα [κενό] Επίθετο [κενό] Διεύθυνση Κατοικίας. Επιπλέον αν έρχεστε από περιοχή εκτός του νομού Θεσσαλονίκης ζητήστε μου να σας στείλω ηλεκτρονικά μια ειδική βεβαίωση για να την χρησιμοποιήσετε σε ενδεχόμενο έλεγχο από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, οι ασθενείς που προσέρχονται στο ιατρείο και οι συνοδοί τους θα πρέπει οπωσδήποτε να φορούν μάσκα (απλή χειρουργική ή πάνινη) και μόλις εισέλθουν στο χώρο του ιατρείου, να αποστειρώνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό. Επιτρέπεται ένας συνοδός ανά ασθενή. Παρακαλείσθε να ενημερώvετε τον ιατρό αν έχετε πυρετό, βήχα, δύσπνοια, ή επαφή με πιθανό κρούσμα κορωνοϊού (Covid-19).

«Ταράσσει τους ανθρώπους ου τα πράγματα, αλλά τα περί των πραγμάτων δόγματα»
(«Δεν αναστατώνουν τους ανθρώπους οι καταστάσεις, αλλά οι απόψεις που έχουν γι αυτές»)

ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ  (Έλληνας στωικός φιλόσοφος, 50-135 μ.Χ.)

 

Ο Χριστόφορος Νεστορής είναι ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής, ειδικευμένος στη Γνωστική - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία για τις Συμπεριφορικές  και Γνωστικές Θεραπείες  EABCTΕίναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (gacbp.com) και εκπαιδευτής στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης της εταιρείας στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Επίσης είναι μέλος της Academy of Cognitive Therapy και του ACBS (Association for Contextual Behavioral Science - Οργανισμός Πλαισιακών Επιστημών της Συμπεριφοράς), ο οποίος είναι μια διεθνής κοινότητα επιστημόνων που προάγει την Ψυχοθεραπεία ACT (Acceptance and Commitment Therapy - Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης), μια νεότερη μορφή ψυχοθεραπείας που προστέθηκε τα τελευταία χρόνια στο ρεύμα των Γνωστικών - Συμπεριφορικών Θεραπειών.

Η Γνωστική (ή Γνωσιακή) - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα όπως το άγχος, οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, οι ψυχαναγκασμοί, η κοινωνική φοβία, διάφορες φοβίες, διατροφικές διαταραχές κ.ά. Βασική αρχή της Γνωστικής Θεραπείας είναι ότι τα συναισθήματα και η συμπεριφορά μας επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα και από τις γενικότερες στάσεις και πεποιθήσεις μας. Έτσι στην πορεία της θεραπείας και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, μαθαίνετε να σκέφτεστε περισσότερο ρεαλιστικά, χωρίς αρνητικές σκέψεις και διαστρεβλώσεις. Τελικά, με απλές και άμεσες μεθόδους, τα συμπτώματά σας υποχωρούν και νιώθετε καλύτερα και πιο δημιουργικά. Η Γνωστική Ψυχοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με φαρμακευτική αγωγή, στις περιπτώσεις που αυτή κριθεί σημαντική για την ταχύτερη αποκατάσταση της λειτουργικότητας του θεραπευόμενου, αλλά και για την ανακούφιση από ιδιαίτερα ενοχλητικά συμπτώματα, τα οποία επιβαρύνουν σημαντικά την καθημερινότητά του και  παρεμποδίζουν τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30πμ - 11:30μμ και δέχεται επισκέψεις κατόπιν ραντεβού. Υπάρχει η δυνατότητα συνεδριών μέσω internet (Skype, Viber, Messenger, κλπ) στις περιπτώσεις όπου οι ψυχολογικές δυσκολίες που θα διαγνωσθούν κρίνεται ότι θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με θεραπεία από απόσταση. Για τον καλύτερο προγραμματισμό μιας συνεδρίας και για να έχετε στη διάθεσή σας περισσότερες μέρες και ώρες, θα ήταν καλό να επικοινωνείτε 5-6 μέρες νωρίτερα, κατά προτίμηση τηλεφωνικά στο 2310-230732, Δευτέρα έως Παρασκευή, ή μέσω e-mail, ή με φωνητικό ή γραπτό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα. Λόγω έκτακτων περιστατικών και καθυστερήσεων στο πρόγραμμα του ιατρείου που μπορεί να καθυστερήσουν την έναρξη των συνεδριών κατά 15-20 λεπτά περίπου, θα ήταν καλό να μην έχετε κάποια άλλη υποχρέωση/ραντεβού για τις επόμενες δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της συνεδρίας. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση που δείχνετε στην καθυστέρηση που μπορεί να υπάρξει στην έναρξη της συνεδρίας ή στην απάντησή μου στις κλήσεις ή στα μηνύματά σας λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. 

Προκειμένου να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις θα ήταν καλό να ενεργοποιήσετε την άυλη συνταγογράφηση, έτσι ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε συνταγές φαρμακευτικής αγωγής ή παραπεμπτικά εργαστηριακών εξετάσεων με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο ή με e-mail. Μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες για την ενεργοποίηση της άυλης αυνταγογράφησης, αλλά και για τη συνταγογράφηση σε χρονίως πάσχοντες στον παρακάτω σύνδεσμο: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΫΛΗΣ ΣΥΝΤ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών του ιατρείου, χρήσης των cookies, αλλά και τους όρους καταγραφής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στον παρακάτω σύνδεσμο: ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Χριστόφορος Δ. Νεστορής

Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής

Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας(www.gacbp.com)

Παύλου Μελά 26, 5ος όροφος, Θεσσαλονίκη 54622
2310230732
christoforos.nestoris
chrisnest@gmail.com, info@nestoris.gr