Online Πληρωμή συνεδρίας Book nowBook now

Καλώς ήρθατε!

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη 10:00πμ - 10:00μμ, Τετάρτη 3:00μμ - 10:00μμ και Παρασκευή 10:00πμ - 5:00μμ, και δέχεται επισκέψεις κατόπιν ραντεβού. Υπάρχει η δυνατότητα συνεδριών μέσω διαδικτύου (skype, viber, zoom, κ.ά), στις περιπτώσεις όπου αυτός ο τρόπος θεραπείας μπορεί να σας βοηθήσει.

( * διαβάστε παρακάτω οδηγίες για την online κράτηση ραντεβού μέσω αυτής της σελίδας )

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου τηλεφωνικά (2310 230732), με e-mail στις διευθύνσεις chrisnest@gmail.com ή info@nestoris.gr ή με γραπτά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο (6947205591) κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9:00 το πρωί μέχρι 11:30 το βράδυ, και μόνο σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης τα Σαββατοκύριακα ή τις ημέρες των αργιών. Παρακαλώ χρησιμοποιείτε τα  διαδικτυακά μέσα (πχ. Skype, Viber, Whatsapp) μόνο για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων και όχι για φωνητικές ή video - κλήσεις, εκτός αν προηγουμένως έχουμε συμφωνήσει γι αυτό. 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών του ιατρείου, τους όρους χρήσης των cookies, αλλά και τους όρους καταγραφής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφονται αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο: ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνετε για την μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να υπάρχει στην αναμονή και την ανταπόκρισή μου στα αιτήματά σας  ♥

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης ψυχιατρικών υπηρεσιών και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα ήταν καλό να κλείνετε ραντεβού 20-30 μέρες νωρίτερα, κατά προτίμηση μέσω της ιστοσελίδας μου (γαλάζιο κουμπί «Book now» στα δεξιά της σελίδας) ή τηλεφωνικά στο 2310 230732 από Δευτέρα έως Παρασκευή (9:00 πμ - 11:30 μμ). Στις δεδομένες συνθήκες δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο ούτε και λειτουργικό να τηρώ λίστα αναμονής και να ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους για τις ώρες που προκύπτουν από ακυρώσεις άλλων ραντεβού, μέσα στο ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα του ιατρείου.

Για τους ίδιους λόγους που αναφέρονται παραπάνω παρακαλούνται οι θεραπευόμενοι που είναι ήδη πελάτες του ιατρείου, προκειμένου να εξασφαλίσουν την τακτική παρακολούθησή τους τις ημέρες και ώρες που επιθυμούν, να κλείνουν 1-2 μελλοντικά ραντεβού, τα οποία, εάν χρειαστεί μπορούν να τα ακυρώσουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης, λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου όγκου κλήσεων και μηνυμάτων που δέχομαι καθημερινά στο κινητό τηλέφωνο, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα (πχ Viber, Skype, Whatsapp κλπ), τα οποία σχετίζονται με ψυχιατρικά ζητήματα και αρκετές φορές αφορούν επείγουσες καταστάσεις, η έναρξη των συνεδριών ενδέχεται να καθυστερεί κατά 20-40 λεπτά περίπου. Έτσι, εφόσον είναι εφικτό θα ήταν καλό να μην έχετε κάποια άλλη υποχρέωση/ραντεβού για τις επόμενες 2 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της συνεδρίας, η συνολική διάρκεια της οποίας παραμένει 50 λεπτά (συμπεριλαμβανομένης και της ενδεχόμενης συνταγογράφησης φαρμακευτικής αγωγής). 

Η έναρξη μιας συνεδρίας μπορει να καθυστερήσει επίσης όταν, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων εκτός ιατρείου, έρχομαι στο ιατρείο με καθυστέρηση (συνήθως 20-40 λεπτών). Σε αυτές τις περιπτώσεις και εφόσον είναι εφικτό για εσάς, μπορείτε να καθυστερήσετε κι εσείς την προσέλευσή σας στο ιατρείο, ή να καθίσετε σε κάποιο από τα cafe που βρίσκονται απέναντι από το ιατρείο, μέχρι να σας ενημερώσω με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο για την άφιξή μου. Στις περιπτώσεις αυτές θα υπάρχει σημαντική έκπτωση στο κόστος της συνεδρίας, η οποία μπορεί να υπερβαίνει και το 50%, ως αποζημίωση για την αναμονή σας.

Ωστόσο σε κάθε ενδεχόμενη καθυστέρηση στην έναρξη της συνεδρίας με υπαιτιότητα δική μου, εφόσον δεν μπορείτε να παρατείνετε την παραμονή σας στο ιατρείο, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ακυρώσετε τη συνεδρία χωρίς οικονομική επιβάρυνση ή να παραμείνετε για μια συνεδρία μικρότερης διάρκειας με αντίστοιχη έκπτωση στο κόστος της. Σε κάθε περίπτωση προσπαθώ να σας ενημερώνω έγκαιρα με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο για την εκτιμώμενη καθυστέρηση στην έναρξη της συνεδρίας, ή και για την ακριβή τοποθεσία μου, όπως αυτή προσδιορίζεται από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα «Χάρτες Google».

Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο που σχετίζεται με τον μεγάλο αριθμό κλήσεων και μηνυμάτων που δέχομαι καθημερινά, ενδέχεται να απαντήσω στις τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα ή και τα e-mail σας με καθυστέρηση λίγων ωρών έως και λίγων ημερών. Αν θα επιθυμούσατε μια πιο γρήγορη απάντηση εκ μέρους μου, ή αν η απάντησή μου καθυστερεί περισσότερο, και εφόσον επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε εκ νέου κάποιο γραπτό μήνυμα, κατά προτίμηση στο κινητό τηλέφωνο, ή να προσπαθήσετε να με καλέσετε τηλεφωνικά. 

Αν θέλετε αποφύγετε τα φωνητικά μηνύματα, τα οποία λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας συνήθως αδυνατώ να ακούσω έγκαιρα. Επίσης θα σας παρακαλούσα να μην με καλείτε με φωνητική κλήση ή video-κλήση στα κοινωνικά δίκτυα (Skype, Viber, Whatsapp, Messenger κ.ά.) εάν προηγουμένως δεν έχουμε συνεννοηθεί γι αυτού του είδους την επικοινωνία.

Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για την υπομονή και κατανόηση που δείχνετε στην καθυστέρηση που μπορεί να υπάρξει στην έναρξη της συνεδρίας ή στην απάντησή μου στις κλήσεις ή τα μηνύματά σας. Καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξυπηρετήσω άμεσα, αλλά λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου αριθμού αιτημάτων που δέχομαι καθημερινά μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, e-mail και μηνυμάτων στο κινητό και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, είναι ανθρωπίνως αδύνατη η έγκαιρη ανταπόκρισή μου σε αυτά.

 

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, οι ασθενείς που προσέρχονται στο ιατρείο και οι συνοδοί τους θα πρέπει οπωσδήποτε να φορούν μάσκα (απλή χειρουργική ή πάνινη) και μόλις εισέλθουν στο χώρο του ιατρείου να αποστειρώνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό. Παρακαλείσθε να ενημερώvετε τον ιατρό αν έχετε πυρετό, βήχα, δύσπνοια, ή επαφή με πιθανό κρούσμα κορωνοϊού (Covid-19).
Επιτρέπεται ένας συνοδός ανά ασθενή. Οι ασθενείς δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19. Οι συνοδοί των ασθενών εφόσον είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο πριν από την είσοδό τους ιατρείο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο (PCR ή rapid test) εντός 48 ωρών πριν από την είσοδό τους στο ιατρείο. Στις ανωτέρω περιπτώσεις, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων επιβεβαιώνονται μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR. 

 

 * * * * * * * * * * * * * * * 

 «Ταράσσει τους ανθρώπους ου τα πράγματα, αλλά τα περί των πραγμάτων δόγματα»

(«Δεν αναστατώνουν τους ανθρώπους οι καταστάσεις, αλλά οι απόψεις που έχουν γι αυτές»)

ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ  (Έλληνας στωικός φιλόσοφος, 50-135 μ.Χ.) 

  

Ένα σύντομο βιογραφικό... 

Ο Χριστόφορος Δ. Νεστορής είναι ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής, ειδικευμένος στη Γνωστική - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία για τις Συμπεριφορικές  και Γνωστικές Θεραπείες  EABCTΕίναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (gacbp.com) και εκπαιδευτής στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης της εταιρείας στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Επίσης είναι μέλος της Academy of Cognitive Therapy και του ACBS (Association for Contextual Behavioral Science - Οργανισμός Πλαισιακών Επιστημών της Συμπεριφοράς), ο οποίος είναι μια διεθνής κοινότητα επιστημόνων που προάγει την Ψυχοθεραπεία ACT (Acceptance and Commitment Therapy - Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης), μια νεότερη μορφή ψυχοθεραπείας που προστέθηκε τα τελευταία χρόνια στο ρεύμα των Γνωστικών - Συμπεριφορικών Θεραπειών.

Η Γνωστική (ή Γνωσιακή) - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα όπως το άγχος, οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, οι ψυχαναγκασμοί, η κοινωνική φοβία, διάφορες φοβίες, διατροφικές διαταραχές κ.ά. Βασική αρχή της Γνωστικής Θεραπείας είναι ότι τα συναισθήματα και η συμπεριφορά μας επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα και από τις γενικότερες στάσεις και πεποιθήσεις μας. Έτσι στην πορεία της θεραπείας και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, μαθαίνετε να σκέφτεστε περισσότερο ρεαλιστικά, χωρίς αρνητικές σκέψεις και διαστρεβλώσεις. Τελικά, με απλές και άμεσες μεθόδους, τα συμπτώματά σας υποχωρούν και νιώθετε καλύτερα και πιο δημιουργικά. Η Γνωστική Ψυχοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με φαρμακευτική αγωγή, στις περιπτώσεις που αυτή κριθεί σημαντική για την ταχύτερη αποκατάσταση της λειτουργικότητας του θεραπευόμενου, αλλά και για την ανακούφιση από ιδιαίτερα ενοχλητικά συμπτώματα, τα οποία επιβαρύνουν σημαντικά την καθημερινότητά του και  παρεμποδίζουν τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας.

Ο ιατρός δεν αναλαμβάνει ασθενείς ηλικίας κάτων των 17 ετών και ζευγάρια ενηλίκων για θεραπεία ζεύγους.  Επίσης δεν αναλαμβάνει ασθενείς με ιστορικό κατάχρησης ή εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, ηρεμιστικά χάπια ή αλκοόλ καθώς επίσης και ασθενείς με σοβαρές διαταραχές ελέγχου των παρορμήσεων (πχ. εξάρτηση από τυχερά παιχνίδια) και σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής - υπερκινητικότητας ενηλίκων (ADHD - ΔΕΠΥ). Τέλος ο ιατρός δεν αναλαμβάνει ασθενείς με σοβαρές διατροφικές διαταραχές (πχ. νευρογενή ανορεξία), σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας (πχ μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή προσωπικότητας), νευροαναπτυξιακές διαταραχές (πχ. νοητική υστέρηση, αυτισμός, σύνδρομο Asperger κ.ά.), νευρολογικά νοσήματα (πχ. νόσος Parkinson κ.ά.) και διάφορες μορφές άνοιας.

 

Κλείστε εύκολα (αλλά έγκαιρα) ραντεβού για συνεδρία μέσω διαδικτύου από αυτή τη σελίδα... (οδηγίες)

Για την ευκολότερη κράτηση και διαχείριση (επαναπρογραμματισμό/ακύρωση) του ραντεβού σας, μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια συνεδρία στο ιατρείο ή μέσω internet κάνοντας κλικ στο γαλάζιο κουμπί [«Book now»] το οποίο βρίσκεται στα δεξιά της ιστοσελίδας (που διαβάζετε αυτή τη στιγμή), ή μέσω του συνδέσμου: RV-NEST 

Η χρήση της εφαρμογής online κρατήσεων δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η να κλείνει, να επαναπρογραμματίζει ή και να ακυρώνει ένα ραντεβού μέσω μηνύματος που δέχεται αυτόματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, αλλά και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα ωρών στο πρόγραμμα του ιατρείου, ή και τα κενά που προκύπτουν από ακυρώσεις άλλων ραντεβού. 

Διαβάστε το ενημερωτικό κείμενο σχετικά με τη λειτουργία του ιατρείου, που εμφανίζεται αρχικά και, εφόσον συμφωνείτε, κάντε κλικ στην επιλογή «Εντάξει». Στη συνέχεια επιλέξτε το είδος υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει (πχ. συνεδρία ψυχοθεραπείας, χορήγηση γνωμάτευσης, συνταγογράφηση), και επιλέξτε μια από τις διαθέσιμες ώρες που σας εξυπηρετούν. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της σελίδας, πάνω από το ημερολόγιο του κάθε μήνα, είναι αυτή που σας ενδιαφέρει. Σημειώνεται ότι η υπηρεσία της συνταγογράφησης αφορά σε άτομα που ήδη παρακολουθώ στο ιατρείο και όχι σε νέους ασθενείς που θα ήθελαν μόνο συνταγογράφηση φαρμάκων. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα προφίλ (λογαριασμό) με όνομα και κωδικό και να καταχωρήσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε (όχι σταθερού) και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επίσης χρησιμοποείτε, και να δηλώσετε ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης του ιατρείου. Μετά από την κράτηση που θα κάνετε θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μέσα από το οποίο έχετε τη δυνατότητα να επαναπρογραμματίσετε ή να ακυρώσετε το ραντεβού. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει αυτό το e-mail επιβεβαίωσης πριν έρθετε στο ιατρείο. Με τα στοιχεία του λογαριασμού που έχετε δημιουργήσει θα μπορείτε να μπαίνετε και μελλοντικά στη σελίδα κρατήσεων και να κλείνετε ραντεβού. Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή έαν δεν λάβετε e-mail επιβεβαίωσης αλλά μόνο μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο, επικοινωνήστε με τον ιατρό για το ενδεχόμενο τεχνικού προβλήματος ή σφάλματος της αντίστοιχης εφαρμογής κρατήσεων.

Εάν θα σας ενδιέφερε να κάνετε μια συνεδρία πιο άμεσα αλλά δεν υπάρχει σύντομα διαθέσιμο κενό, μπορείτε να παρακολουθείτε συχνά τη διαθεσιμότητα των ραντεβού στην παραπάνω σελίδα και, εφόσον εντοπίσετε κενή ώρα λόγω ακύρωσης άλλου ραντεβού, να μεταφέρετε σ‘ εκείνη την ώρα το ραντεβού που είχατε κλείσει νωρίτερα, επιλέγοντας τον κατάλληλο σύνδεσμο που βρίσκεται στο αρχικό e-mail επιβεβαίωσης που είχατε λάβει. Επίσης την προηγούμενη μέρα του ραντεβού θα λάβετε μήνυμα υπενθύμισης στο κινητό σας τηλέφωνο. 

Εάν κλείνετε για πρώτη φορά ραντεβού θα πρέπει να επιλέξετε την υπηρεσία «Διαγνωστική συνεδρία» ή «Διαγνωστική συνεδρία μέσω internet» για να κάνετε κράτηση, εκτός αν έχουμε προηγουμένως συνεννοηθεί να πράξετε διαφορετικά. Για να επιβεβαιωθεί το πρώτο ραντεβού σας θα πρέπει προηγουμένως να με καλέσετε στο 2310-230732 ή να μου στείλετε γραπτό μήνυμα στο κινητό μου τηλέφωνο (6947205591) με τα στοιχεία σας για να σας καλέσω εγώ για να έχουμε μια ολιγόλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Άυλη συνταγογράφηση

Προκειμένου να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις θα ήταν καλό να ενεργοποιήσετε την άυλη συνταγογράφηση, έτσι ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε συνταγές φαρμακευτικής αγωγής ή παραπεμπτικά εργαστηριακών εξετάσεων με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο ή με e-mail. Μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες για την ενεργοποίηση της άυλης αυνταγογράφησης στον παρακάτω σύνδεσμο: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΫΛΗΣ ΣΥΝΤ.

 

Σας ζητώ συγνώμη για την αναμονή, τις καθυστερήσεις και οποιεσδήποτε παραλείψεις... ♥

Οι καθυστερήσεις που αναφέρονται σε προηγούμενη παράγραφο οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών ψυχικής υγείας με αποτέλεσμα μεγάλη αύξηση του φόρτου εργασίας αλλά και του αριθμού των έκτακτων τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων που σχετίζονται με ψυχιατρικά ζητήματα και ζητούν απάντηση από ειδικό.

Αρκετές φορές η καθυστέρηση στην αναμονή μπορεί να οφείλεται στην πρόθεσή μου να ανταποκριθώ με ευαισθησία στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, εργαζόμενος πολλές φορές καταχρηστικά σε βάρος των προσωπικών μου αναγκών. H προσέγγιση και η επικοινωνία με έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει ψυχολογικές δυσκολίες, αλλά και η  ενδελεχής διερεύνηση του ιστορικού του δεν είναι μια μηχανιστική ή διεκπεραιωτική διαδικασία η οποία τελειώνει επειδή φτάσαμε στο «τέλος χρόνου», αλλά απαιτεί ιδιαίτερη ευαισθησία, κατανόηση και υπομονή. Για αυτούς τους λόγους η καθυστέρηση που μπορεί να προκύψει δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εσκεμμένη έλλειψη σεβασμού προς τον ασθενή που περιμένει, τη στιγμή που και ο ίδιος σε ενδεχόμενη μελλοντική συνεδρία θα ευνοηθεί για τους προαναφερόμενους λόγους, όταν θα έχει την ανάγκη παράτασης μιας συνεδρίας στο πλαίσιο μιας ανθρώπινης επαφής που χαρακτηρίζεται από κατανόηση, συμπόνια, και ευαισθησία στην προσέγγιση του ανθρώπινου πόνου, τον οποίο όλοι κάποια στιγμή συνταντούμε στη ζωή μας. Ωστόσο, στο  ίδιο πλαίσιο ανθώπινης κατανόησης θα σεβαστώ απόλυτα και την πρόωρη αποχώρηση ή την ακύρωση μιας συνεδρίας από κάποιον ασθενή ο οποίος, λόγω ιδιαίτερων καταστάσεων ή αναγκών δεν μπορεί να παρατείνει την αναμονή του και δε θα την εκλάβω ως προσβλητική συμπεριφορά, ειδικά όταν συνοδεύεται από μια ευγενική αιτιολόγηση.

Τέλος σας ζητώ συγνώμη εάν, χωρίς να έχω την παραμικρή κακή πρόθεση, σάς στενοχώρησα ή δεν μπόρεσα να δείξω την κατανόηση που είχατε ανάγκη, ή αν σας καθυστέρησα αρκετό χρόνο στην αναμονή. Επίσης σας ζητώ ειλικρικά συγνώμη εάν καθυστέρησα αρκετά ή παρέλειψα να απαντήσω σε κάποια κλήση ή μήνυμά σας, λόγω του διαρκώς αυξανόμενου όγκου κλήσεων και μηνυμάτων που δέχομαι καθημερινά στο κινητό τηλέφωνο και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ανταποκριθώ έγκαιρα. Μετά την ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα μου ηλεκτρονικής εφαρμογής κρατήσεων ραντεβού, η μεγάλη πλειονότητα των κλήσεων και μηνυμάτων που δέχομαι καθημερινά δεν σχετίζεται με γραμματειακή υποστήριξη ή τηλεφωνική κράτηση/διαχείριση των ραντεβού, αλλά αφορά στην παροχή ιατρικών πληροφοριών ή συμβουλών από εμένα προσωπικά και πολύ συχνά, λόγω του όγκου της, υπερβαίνει τις συγκεκριμένες  δυνατότητες διαχείρισης που έχει ένα ανθρώπινο μυαλό που εργάζεται καθημερινά και πολλές ώρες στις επάλξεις της Ψυχικής Υγείας. Σε περίπτωση όπου, λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, καθυστερήσω να απαντήσω σε κάποια κλήση ή μήνυμά σας, ή να σας αποστείλω συγκεκριμένα έντυπα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο,  εφόσον επιθυμείτε την επικοινωνία μαζί μου, θα σας παρακαλούσα να μου αποστείλετε εκ νέου κάποιο μήνυμα, και θα σας ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων για την υπενθύμιση ή διόρθωση που θα μου υποδείξετε.

Εκτιμώ ιδιαίτερα την κατανόησή σας για τα οποιαδήποτε ανθρώπινα λάθη ή παραλείψεις μου και σας διαβεβαιώνω ότι έχετε αντίστοιχα και τη δική μου αμέριστη κατανόηση πάνω στο θέμα αυτό. 

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και παραμένω στη διάθεσή σας!

 
 
 

Χριστόφορος Δ. Νεστορής

Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής

Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας(www.gacbp.com)

Παύλου Μελά 26, 5ος όροφος, Θεσσαλονίκη 54622
2310230732
christoforos.nestoris
chrisnest@gmail.com, info@nestoris.gr